Kultúra 2015. október 27. 11:30

Itt van az ősz

Itt van az ősz
Az őszi szünet remek alkalom arra, hogy termésekből, falevelekből készítsenek kreatív kézimunkákat a csemeték, de papírból és más anyagokból is megvalósíthatják elképzeléseiket és egyedi módon ábrázolhatják a természet szépségeit.

A Petőfi Sándor Városi Könyvtárban kézműves foglalkozásokra várják az óvodás és iskolás korosztályt. Őszi gyümölcsöket, költöző madarakat, mesehősöket ábrázoló könyvjelzőket készítenek a kicsik, miközben észrevétlenül, játszva tanulnak is.

A szünidei kézműves foglalkozásokra október 29-én, és 30-án 14 órakor kerül sor. Ugyancsak hasznos szünidei elfoglaltságnak ígérkezik október 30-án 10 órától a diafilmvetítés, amely a könyvtárba látogató gyermekeket a mese világába röpíti.

Ezen a héten a Herman Ottó tanösvény is megtekinthető a könyvtárban, a gyerekek kipróbálhatják a szórakoztató és egyben gondolkodtató játékokat, az interaktív, színes eszközök a természettudomány és a néprajz világába kalauzolja őket.

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel vár minden érdeklődő csoportot, osztályt, játszani vágyó gyereket az őszi szünetben is!

V. K.



Fotó: illusztráció




 

Kövessen minket a Facebookon is!