Közélet 2015. december 17. 10:20 Forrás: Petőfi Népe

Kiépült a Közúti Intelligens Kamerahálózat - videóval

Kiépült a Közúti Intelligens Kamerahálózat – közölte a rendőrség. A rendszer része 160 darab, változtatható helyű kamera, melyekből Bács-Kiskun megyébe 9 darab jutott.

Az új szupertraffipaxok március vége óta használják a rendőrök, egyelőre csak sebességmérésre, ám a kamerák más szabálytalanságok észlelésére is képesek. December közepére 134 kijelölt útszakaszon 365 fix kamera telepítése is befejeződött, ezzel vált teljesen kiépítetté a Közúti Intelligens Kamerahálózat.

Bács-Kiskun megyében Baján, az 55-ös főút 98-as kilométerének közelében és az 51-es főút 159-es kilométerszelvényénél találkozhatnak az autósok fix telepítésű kamerákkal. Az 51-es út 74-es kilométerénél, Apostagnál is kamerák figyelik majd az autósokat. Az 53-as úton az 57-es kilométerénél, Kiskunhalas belterületén lesz ellenőrzési pont, illetve Kiskőrösön a 27-es kilométerszelvényben. Az 52-es úton a 31-es kilométernél, Fülöpszállás közelében állították fel az ellenőrzési pontot. A megyében a hetedik fix traffipax az 5-ös út 82-es kilométerének közelében lesz Kecskemét területén.




 

Kövessen minket a Facebookon is!