Helyi hírek 2014. január 3. 10:54

Kerékpár Jánoskának

Kerékpár Jánoskának
Ezúttal Török Jánoska gyógyulásáért fogott össze a Rocktár közönsége, a Sorsocskák Alapítvány és több segítőkész félegyházi képviselő és magánember – tájékoztatta a Félegyházi Közlönyt Ónodi Árpád. A jótékonysági koncerten és az ünnepek alatt is tartó gyűjtésen csaknem 100 ezer forint pénzadomány és további értékes tárgyi ajándékok gyűltek össze. Az adományból csupa egészséges, természetes alapanyagú készítményt kapott Jánoska, ami szervezetének tisztulását segíti elő.

– Karácsonyra további meglepetés érkezhetett a család fája alá, ugyanis összefogással megvásároltuk Jánoska vágyott ajándékát, a háromkerekű kerékpárt, amellyel a sérült gyermek is ki tud kapcsolódni és tud mozogni a friss levegőn szüleivel - tájékoztatott Ónodi Árpád.

Az adományozók: A Rocktár Élőzenei Bázis közönsége, dr. Ónodi Izabella, a Sorsocskák Alapítvány kuratóriumi elnöke, Csányi József, a Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület elnöke, Horváth Gábor önkormányzati képviselő, Bense Zoltán önkormányzati képviselő, Vitamin Patika Pázmány utcai zöldség-gyümölcs kereskedés, Zsíros Juhász István és Ónodi Árpád.

A kerékpárt és a további adományokat január 4-én, szombaton, egy családi látogatás alkalmával adják át az adományozók.

Kövessen minket a Facebookon is!