Virágos Félegyházáért 2016. augusztus 14. 18:00

Virágos Félegyházáért Közönségdíj - Kis Imréné

Képgaléria
Virágos Félegyházáért Közönségdíj - Kis Imréné
Közönségdíjat hirdet a Virágos Félegyházáért versenyre nevezők között a Félegyházi Közlöny. A következő napokban bemutatjuk a versenyben résztvevő valamennyi kertet, erkélyt, olvasóinktól pedig azt kérjük: szavazzanak a nekik leginkább tetszőre! A szavazatokat az [email protected] címre várjuk. A Közönségdíjat az veheti át a Libafesztivál alkalmával megrendezett eredményhirdetésen, akire a legtöbben voksolnak. Az oldalon megjelenő „Közönségdíj” alcím alatt folyamatosan töltjük fel a képeket.

A Holló László utcai ház lakója igazi kis lakótelepi virágoskertet varázsolt erkélyéből muskátlikkal, leanderekkel. Gondoskodása és virágszeretete szép példája annak, hogy egy aprócska lakótelepi erkélyben is sok lehetőség rejlik.

Tegyük virágosabbá városunkat! mottóval idén hatodik alkalommal hirdette meg Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület a Virágos Félegyházáért versenyt. A június 30-i határidőig három kategóriában - elő- és belső kert, illetve konyhakert, virágos ablak és erkély, valamint intézmények, vállalkozások által gondozott közterület – összesen 36 nevezés érkezett magánszemélyektől, lakóközösségektől, vendéglátóhelyektől, intézményektől. A szakmai zsűri valamennyi helyszínt meglátogatta. A díjakat a XVIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretében vehetik át a kategóriagyőztesek. A verseny fővédnöke Csányiné Pap Andrea.





 

Kövessen minket a Facebookon is!