Virágos Félegyházáért 2016. szeptember 12. 10:30

Szabó Sándorné nyerte a Virágos Félegyházáért verseny közönségdíját - videóval

Képgaléria
Az idei Virágos Félegyházáért akció újdonsága volt, hogy közönségdíjat is hirdettek a Félegyházi Közlöny közreműködésével. Honlapunkon valamennyi pályázó kertjét, parkját, erkélyét bemutattuk, a szavazatokat pedig összesítettük. Nagy volt az érdeklődés, és a szavazókedv. A legnagyobb tetszést azonban egyértelműen Szabó Sándorné Szent Imre Herceg utca 59. szám alatti elő- és belsőkertje aratta. A városlakók elismerését jelentő emléklapot és a Félegyházi Közlöny ajándékát Csányiné Pap Andrea, a verseny fővédnöke adta át a szeptember 10-ei díjátadó ünnepségen.

A közönségdíjas kert gondozója nagyon örült a díjnak, már csak azért is, mert eleinte nem is akart jelentkezni a versenyre. Ugyanis természetesnek tartja, hogy az emberek igyekeznek lakókörnyezetüket tisztán, rendezetten tartani minden évben. - Én is figyelemmel kísértem, a Félegyházi Közlöny oldalán, hogy milyen sok szépséggel neveztek. Ezért is megtisztelő, hogy ennyi szavazatot kaptam – mondta Anna néni.

- Jónak tartom ezt a mozgalmat, hiszen korábban is volt a „Tiszta udvar, rendes ház” akció, és úgy vélem ezek ösztönzést adnak arra, hogy széppé tegyük házaink környékét, utcáinkat, városunkat.


A Közönségdíj támogatói a Rota-Vet Kft., a Frézia Virágkertészet, a Süveges Autósiskola és a Duna House voltak.

s. r.



 

Kövessen minket a Facebookon is!