Helyi hírek 2016. szeptember 21. 14:00

Lakossági fórum a betelepítési kvótáról

Képgaléria
Lakossági fórum a betelepítési kvótáról
Lezsák Sándor a Fidesz országgyűlési képviselője és a Nemzeti Fórum kiskunfélegyházi helyi szervezete az illegális bevándorlásról és a betelepítési kvótáról tartott lakossági fórumot szeptember 20-án, kedden 18 órától Kiskunfélegyházán, a polgármesteri hivatal dísztermében.

A zsúfolásig megtelt teremben először Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a szót az est házigazdájának, Lezsák Sándornak, a Magyar Országgyűlés alelnökének, a Bács-Kiskun Megyei 4. számú választókerület országgyűlési képviselőjének.

Lezsák Sándor arról beszélt, hogy egészséges magyarság tudattal kell rendelkeznünk, ahogy egészséges Európa tudattal és egészséges veszélytudattal is.

Meg kell tudnunk védeni magunkat, az országunkat és Európát is. Ezért október 2-án mindenkinek el kell menni és nemmel kell szavazni a népszavazáson – hangsúlyozta a képviselő, majd hozzátette, hogy erős felhatalmazást kell adni a kormány számára, mert még sok kemény tárgyalási forduló előtt állunk migráns ügyben.

Lezsák Sándor a fórum folyamán arról is beszélt, hogy egyúttal erős Magyarországra, erős magyar hadseregre, erős polgárőrségre van szükség, mert bármikor történhetnek természeti, vagy történelmi katasztrófák, amikor meg kell védenünk szülőföldünket.

Trianon esetében sajnos nem volt országos népszavazás, pedig, ha lett volna, az embereknek lehetőségük lett volna elmondani a véleményüket az akkori döntésekről és biztosan másként alakult volna a történelmünk.

Most van lehetőség, most el lehet menni és el is kell menni véleményt nyilvánítani- mondta Lezsák Sándor.

 

A köszöntéseket követően a fórum első meghívott előadója: dr. Bitay Márton Örs, állami földekért felelős államtitkár prezentációját hallgathatták és tekinthették meg a jelenlévők.

Bitay Márton térképekkel és ábrákkal illusztrált előadásában felvázolta a jelenlegi geopolitikai helyzetet és ismertette az illegális bevándorlásról és a betelepítési kvótáról eddig meghozott uniós döntéseket.

Az államtitkár azt is elmondta, hogy a migráció egy valóságos probléma, melynek következményei lehetnek.

Az est második vendége Földi László biztonságpolitikai szakértő volt, aki arról beszélt, hogy egykori hírszerzőként hogyan látja az Iszlám Állam felemelkedését és terjeszkedését. Előadásában elmondta, hogy véleménye szerint az Iszlám Állam vezetői profi katonákból és hírszerzőkből áll, akik nagyon tudatosan építették fel hatalmukat és befolyásukat.

Az est házigazdája, Lezsák Sándor zárszavában arra buzdított mindenkit, hogy védjük meg Magyarországot a népszavazáson.




 

Kövessen minket a Facebookon is!