Sport 2014. január 6. 15:29

Hódmezővásárhelyen jártak a Koppány íjászok

Hódmezővásárhelyen jártak a Koppány íjászok
Január 4.-én szombaton rendezték Hódmezővásárhelyen az évadnyitó örömíjász versenyt. A szép időnek megfelelően nagy létszámmal gyűltek össze az íjászok az ország számos helyéről, nem sajnálva a hosszú utazást a versengés kedvéért.

A kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület tagjai is harcba álltak, Szeibert Nóra, Vas Bianka, Szeibert Imre, Vas Tibor, Csányi József, Ifjú Lovas Ferenc, Csizmár Csaba csapatösszeálítással.

A Napsütés rásütött a Koppány Íjászokra is, hiszen öt érmes helyezést sikerült megszerezniük.

Szeibert Nóra (521 pont) ifi lány kategóriában második, ugyanebben a kategóriában Vas Bianka (305) harmadik helyezést szerezte meg.

Gyerek fiú kategóriában ifjú Lovas Ferenc  481 ponttal a harmadik helyen végzett.

Felnőtt férfi azaz király kategóriában is sikeresek voltak a fiúk. Szeibert Imre egyre sűrűbben követel a dobogón magának helyet, de Csányi József is oda oda ér a helyezésekkel ebben a nehéz és sűrű mezőnyben. Mindketten villantottak Hódmezővásárhelyen a tudásukból, hiszen Szeibert Imre kiemelkedő 681 pontos eredményével magabiztosan nyerte a kategóriát. Ugyanebben a kategóriában Csányi József is remekelt. 608 ponttal szintén magabiztosan a harmadik helyen végzett.

A többi Koppány helyezéséről a későbbiekben kapunk értesítést!

Jól kezdődött az év, reméljük a sikerek folytatását.

 

Dinnyés Gyula

Koppányíjász

 

Kövessen minket a Facebookon is!