Dr. Ónodi Izabella 2013. december 17. 16:00

Ajándék jó szívvel, önzetlenül

Képgaléria
Ajándék jó szívvel, önzetlenül
Idén is elhozta ajándékait a Rocktárba a rászoruló családok és gyermekek rendhagyó Mikulása. A Sorsocskák alapítvány rendezvényén nagy meglepetést okozott Varga Mihály, a "népi Mikulás", aki a mai télapó trendekkel ellentétben kucsmában, rámáscsizmában és bekecsben vonult be kecskeduda szóra., és tréfás, szívhez szóló mesékkel, népi hangszerekkel szórakoztatta a közönséget.

Az ünnepség végén mikuláscsomagot is kapott a megjelent csaknem 90 rászoruló gyermek és családja. A bőséges és egészséges ajándékokat Csányi József, a Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület elnökének 100 ezer forintos, a Félegyházi Malom Kft. és Kenyérgyár péksütemény és Betyár Cipó f, az NT Kft. 100l Kunsági Éden étolaj, Ván Jenő önkormányzati képviselő kakaó, a Vitamin Patika Pázmány utcai zöldség-gyümölcs kereskedés friss gyümölcs, Hegyi Bence és Hegyi Viktor karalábé felajánlása tette lehetővé. A rendezvény megszervezéséért, az önzetlen munkáért és segítségért köszönet jár a Kapocs Szociális Gyermekvédelmi és Egészségügyi Intézmény dolgozóinak, Horváth Gábor önkormányzati képviselőnek és dr. Ónodi Izabella kuratóriumi elnöknek.
A kimaradt adománycsomagok tartalmát a Petőfiszállási Római Katolikus Plébánia Pálosszentkúton szervezett Idősek Mikulása rendezvényén osztották szét, így az összefogásnak köszönhetően több generációnak is meglepetést és örömöt szereztek az adományozók és a szervezők.

 

Kövessen minket a Facebookon is!