Dr. Ónodi Izabella 2024. március 7. 13:00

Gyöngy kokárda készült a nemzeti ünnepre

Képgaléria
Gyöngy kokárda készült a nemzeti ünnepre
Gyöngyfűző foglalkozást tartottak a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesületének tagjai részvételével a Szakmaközi Művelődési Házban március 6-án, szerdán.

A háromalkalmas esemény záróprogramja volt ez, amelynek során a megjelentek Samu Mónika népi ékszerkészítő vezetésével egyedi gyöngykokárdát készítettek. A foglalkozások elindítója, dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő asszony elmondta, hogy nagyon népszerű volt mindhárom alkalom, igazán jó hangulatban alkottak az asszonyok. Lehetőségük nyílt beszélgetni, tapasztalatot cserélni és egymást jobban megismerni. A program támogatója a Dél-100 Kft. volt, amelynek munkatársa, Fekete Krisztina is szívesen töltött időt a megjelentekkel.

Dr. Ónodi Izabella hangsúlyozta: bízik benne, hogy sikerül további alkalmakat is megszervezni a jövőben. A március további részében a Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménybe valamint a Fogyatékos Személyek Nappali Intézményébe is ellátogatnak, ahol Vizi Jánosné Csilla bábkészítő segítségével saját díszítésű, újrahasznosított vászontáskák készülnek majd.

Z. A.
          

Kövessen minket a Facebookon is!