Helyi hírek 2017. február 18. 07:30

Bál a Közgében

Képgaléria
Bál a Közgében
Összetartozás, közösség, legszebb arcunk megmutatásának vágya, felhőtlen szórakozás – talán ezek a legfontosabb értékek, érzések, amikor választunk magunknak a félegyházi báli szezon gazdag, színvonalas kínálatából.


A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziuma kettős évfordulót ünnepelt idén: a fennállásának 55. tanévében rendezte meg 15. bálját.

Milyennek kell lennie egy ilyen rendezvénynek? Emlékezetesnek, gyönyörűnek, jó hangulatúnak, bensőségesnek. A Kiskunfélegyháza színeibe, kék-fehérbe öltöztetett termet megtöltötték a gyönyörűen feldíszített hófehér körasztalok, a poharak csilingelése, a boldog, ünneplő emberek csevegése. 

A tanárok kara Gajdicsné Lovász Judit és Kis-Fekete Vilmos bensőséges szerzeményét énekelte, a tanár-diák tánckar keringője és a tizedik osztályosok kánkánja egyaránt lélegzetelállító volt. A szép műsort finom vacsora, óriási vaníliás-csokoládés ünnepi torta, és izgalmas tombolahúzás követette. A vidám estét fergeteges hangulatú táncmulatság tette teljessé.

Mit adott magából ezen az estén a Közgé? Nézzék meg a képeket, döntsék el Önök – ne feledjék, jövőre is lesz báli szezon, szeretettel várjuk vissza minden barátunkat!

dr. Bánki Horváth Mihály
gyakorlati oktatásvezető

 

Kövessen minket a Facebookon is!