Dr. Ónodi Izabella 2017. július 12. 10:00

Összefogás Lilláért

Képgaléria
Összefogás Lilláért
Koncerttel kezdődött, és igazi piknik hangulatba torkollott az a jótékonysági koncert, amelyet két félegyházi székhelyű alapítvány összefogásával rendeztek meg Kollár Lilla, az oxigénhiánnyal született, mostanra három esztendősre cseperedett kicsi félegyházi leány javára.

A Sorsocskák Alapítvány és A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány Tompeti és Barátai közreműködésével, a Kiskun Múzeum udvarára invitálta azokat a szülőket és gyerekeket, akik szívesen kötötték össze a családi programot a segítő szándékkal. A jótékonysági gyermekkoncertre érkezőket először megtréfálta ugyan az időjárás, de a rövid nyári zápor senkit sem rettentett el. A koncert mellett lufihajtogatás, arcfestés, büfé, vattacukor és pattogatott kukorica is hozzájárult a jó hangulathoz.

A rendezvény két háziasszonya, dr. Ónodi Izabella, a Sorsocskák Alapítvány elnöke, és a programmal debütáló A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány elnöke, Halasiné Papp Anett legmerészebb álmát is felülmúlta a kezdeményezés eredménye: csaknem 650 ezer forintot utalhatnak közvetlenül a Lilla gyógykezelését végző Step by Step Gyógyterápiás Centrumnak. Köszönet érte mindenkinek, aki jegyvásárlásával, vagy adományával hozzájárult a sikerhez, és egy gyönyörű kislány egészségéhez.

 

Kövessen minket a Facebookon is!