Dr. Ónodi Izabella 2017. december 1. 17:30

IV. Karácsonyi Mézeskalács Meseváros kiállításmegnyitó

IV. Karácsonyi Mézeskalács Meseváros kiállításmegnyitó
A karácsony meghitt hangulatát és közösségi örömét teszik ünnepélyessé, hogy az elkészült mézeskalács házikókból negyedszer is kiállítást szerveztek. Az esemény megnyitója december 2-án, szombaton 15 órakor lesz a Kiskun Múzeumban. A kiállítást dr. Ónodi Izabella, önkormányzati képviselő, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke nyitja meg, műsorral közreműködnek a Bercsényi Óvoda gyermekei. A tárlat december 21-éig, hétköznap 9 és18 óra, hétvégén 10 és 17 óra között látogatható. A kiállítás ideje alatt tombola vásárolható jótékonysági célra, 500 forint/db áron.

Tombolahúzás: december 23-án, szombaton, 17.30-kor a városháza előtt, a negyedik adventi gyertyagyújtást követően. Ekkor sorsolják ki a Mézeskalács meseváros házikóit, amit a nyertesek magukkal vihetnek karácsonyfájuk alá. A tombolaárusításból befolyó összeget fejlesztő- és szabadidős játékok vásárlására, a Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Bercsényi Óvodája és a Dankó Pista utcai bölcsőde gyermekei számára, valamint népi játékok vásárlására fordítják a Múzeumi Játszóház programjaihoz.

December 23-án, szombaton a negyedik adventi gyertyagyújtást követően Mézeskalács házikók jótékonysági tomboláinak kihúzása.

Szervezők: Kiskun Múzeum, Kiskun Múzeum Baráti Köre

 

Kövessen minket a Facebookon is!