Dr. Ónodi Izabella 2018. február 22. 11:30

Pályázat civil- és sportegyesületek részére

Képgaléria
Pályázat civil- és sportegyesületek részére
A művelődési és szociális bizottság február 20-ai ülésen döntés született arról, hogy idén a sportegyesületek működésének támogatására 15 millió, a civil közösségek munkájának segítésére pedig 11 millió forintos támogatást különít el az önkormányzat. A támogatást pályázati úton lehet igényelni. A bizottság elfogadta a 2018. évi pályázati felhívást, ami a város és a Félegyházi Közlöny honlapján is elérhető.

Az ülés után dr. Ónodi Izabella bizottsági elnök lapunknak elmondta, hogy a sport és civil élet kiemelkedően fontos közösségépítő és -összetartó erő a városban, aminek felkarolására megkülönböztetett figyelmet fordít a képviselő-testület. Ezt támasztja alá az is, hogy idén a tavalyinál 2 millió forinttal többet fordít az önkormányzat a sportegyesületek támogatására, és a civilek is a korábbinál nagyobb büdzséből részesednek, mivel a polgárőr egyesület immár pályázat nélkül kapja meg 1,5 millió forintos támogatást, ami így nem ezt a keretet terheli. Az egyesületek és szervezetek pályázataikat papíralapon, az adatlap kitöltésével postai úton, vagy személyesen adhatják át az önkormányzatnál.  

Az igényeket Görög Anita (oktatási- és közművelődési referens) részére kell leadni az I. emelet 26-os irodában. A pályázatokkal kapcsolatosan részletes információ kérhető a [email protected] e-mail címen. Levelezési cím: 6100, Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. I. emelet 26.

A pályázatok benyújtásának határideje: március 14., szerda, 12 óra.

A civil szervezeteknek szóló pályázati kiírás részletesen itt olvasható. 

A sportszervezetek részére szóló pályázati kiírás részletesen itt olvasható. 
                

Kövessen minket a Facebookon is!