Bugac 2018. április 21. 22:15

Megkezdődött a kétnapos Adrenalin Kupa Bugacon

Képgaléria
Megkezdődött a kétnapos Adrenalin Kupa Bugacon
Április 21-én megkezdődött a kétnapos Adrenalin Kupa Bugacon, amely a Nyílt Terep-rallye Országos Bajnokság I. futama, valamint a CEZ bajnokság III. futama. Az első versenynapon két 102 kilométeres távot tettek meg a versenyzők, s a mezőnyben a Dakart megjárt pilóták mellett amatőrök is versenybe szálltak.

A bugaci Lovaspályáról induló futamokat több helyszínen figyelemmel követhették a nézők, és a Táltos Lovaspanziónál felállított szervízpark is látogatható volt. A látványos terepversenyen autók, motorok, quadok mellett a nagyon népszerű kamionok és újdonságként side-by-side-ok is képviseltették magukat.

Az Adrenalin Kupa szombati versenynapja után az autósoknál a cseh Miroslav Zapletal és szlovák navigátora, Marek Sykora vezet, a Challenge-ben a Miklós Alexandra - Miklós Alexandra páros, a kamionosoknál a Kovács Miklós - Ács László egység, a side-by-side-osoknál Kéry Szilveszter és Bartha Barbara, a motoros-quados mezőnyben pedig Hodola Richárd várhatja az élről a folytatást.

A 360 kilométeres össztávú Adrenalin Kupa programján vasárnap két 56 kilométeres szelektív szerepel, melyeket követően 15 órakor díjkiosztóval zárul a magyar bajnokság idei első és a CEZ bajnokság harmadik futama.

Ízelítőül néhány fotót közlünk az első napról, bővebben a versenyt követően tudósítunk.

Fotó: Messzi-Szabó Gábor
 

Kövessen minket a Facebookon is!