Helyi hírek 2014. július 21. 16:00

Ön hogyan fogadja a házalókat?

Képgaléria
Ön hogyan fogadja a házalókat?
Házhoz hozzák a nyereményt, de a nevünket nem tudják. Ismerik a személyes adatainkat, de belenéznének a számláinkba… Örülünk a házalóknak? (2. rész).

Alexandra (19)

„Tukmálósak.” Havonta egyszer-kétszer jönnek, könyvekkel, paplannal és mindenfélével. Soha sem vettünk még semmit, és nem is bántam még meg, és soha sem gondoltam még utólag sem, hogy érdekes lehetett volna. Ha valamire szükségem van, szeretem magam kiválasztani, és tudom, hogy hová kell menni.

László (65)

Nehéz a lépcsőházba bejutás, de ha mégis betalálnak és bóklásznak, akkor elküldjük őket. Ilyenkor még megpróbálnak nem kifelé menni, hanem fel a lépcsőn. Nem szeretem az ilyen bizonytalan forrásból származó, kétséges minőségű termékeket és szolgáltatásokat, jobban bízom a hivatalos árushelyekben, mert azokat esetleg később is meg lehet találni.

Norbert (40)

Betévednek a lépcsőházba, végigmennek, mintha nem találnák a kijáratot. Kapásból elküldöm őket, nem érdekel semmiféle ajánlat. Még az igazolványig sem jutunk el.

Gizi (62)

Sajnos előfordul, hogy valaki beengedi a házalókat, és itt kóborolnak emeletről emeletre. Agresszívak, minden eladó és minden drága, hitvány termékek, vagy csak a fele van a csomagban, legalábbis utólag kiderül. Előfordult már, hogy „nyertem” valamit, és a végén azt mondták, hogy ki kell fizetni, mert majd akkor nyerem meg azt a valamit, ha először emezt megveszem. A házalók miatt már a vízóra-leolvasó is gyanús volt, tisztáznunk kellett, hogy ki is ő.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!