• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Szezonzáró országos triatlon bajnokságon vettek részt a Jogging Plus versenyzői
Sport 2018. augusztus 8. 13:00

Szezonzáró országos triatlon bajnokságon vettek részt a Jogging Plus versenyzői

Képgaléria
Szezonzáró országos triatlon bajnokságon vettek részt a Jogging Plus versenyzői
Az idén új helyszínen, a pécsi Tüskésréti-tónál rendezték meg az utánpótlás és felnőtt triatlon országos bajnokságot több száz versenyzővel augusztus 4-én és 5-én, ahol a Jogging Plus triatlon versenyzői közül is megméretették magukat. A nyári kánikulában a verseny kellemesen meleg vízben kezdődött az úszással, a teljes szélességében lezárt jó minőségű aszfalton folytatódott a kerékpározással, s rekortán pályán záródott futással. A célban hűsítő folyadék várta a Jogging Plus sportolóit, akik a nagy meleg ellenére is kiválóan teljesítettek. Az országos triatlon bajnokság első napján Kis Roland a kerékpárjával elesett és lábsérülése ellenére a tovább folytatta a versenyt, hogy a Jogging csapata is célba érkezhessen.

Eredmények:

Újonc 1 kategóriában (100 m úszás - 2 km kerékpár – 0,5 km futás) Kovács Mátyás 13., Zsigó Attila  20. helyen végzett.

Újonc 2. kategóriában (200 m úszás - 4 km kerékpár - 1 km futás) Rogozsán Bánk 21., Rádi Gellért 30., Kis Roland 50.  helyezettek lettek.

Az újonc 2 csapat (Rogozsán, Rádi, Kis) 10. helyen végzett.


A második napon, az országos triatlon váltócsapat bajnokságon az Jogging Plus egyesület utánpótláscsapata újonc kategóriában a 14. helyen végzett. Tagjai: Rogozsán Bánk, Kovács Mátyás és Rádi Gellért 200 m-t úsztak, 4 km-t kerékpároztak, valamint 1 km-t futottak.

Több éves kihagyást követő rövid felkészülési időszak után Hegyi Brigitta, Hegyi Dóra és Hegyi Boglárka testvérek újra rajthoz álltak a triatlon versenyen egyéniben és csapatváltóban, felnőtt kategóriákban.

Egyéniben, a felnőtt női korcsoportban (500 m úszás - 12 km kerékpár - 3 km futás) Hegyi Brigitta az előkelő 4. helyen, Hegyi Dóra pedig a 7. helyen végzett.

A Jogging Plus felnőtt csapata (Hegyi Dóra, Hegyi Boglárka, Hegyi Brigitta) a váltó női felnőtt kategóriájában a 4. helyen végezett.

A versenyzőknek gratulálunk, a szülőknek köszönjük a támogatást!

Felkészítő edzők: Németh László, Bács Ferenc, Hegyi Dóra
 

Kövessen minket a Facebookon is!