Sport 2018. augusztus 28. 11:00

Nemzetközi versenyeken szerepeltek

Képgaléria
Nemzetközi versenyeken szerepeltek
Három nemzetközi tornán is kesztyűt ragadtak az elmúlt időszakban a Hideg László Boksz Egyesület fiataljai. Júniusban Hódmezővásárhelyen, ezt követően Békéscsabán, augusztusban pedig Szegeden léptek ringbe. Utóbbi helyszínen Gedó György korábbi olimpiai bajnok ökölvívó jelenlétében az egyesület négy tagja sikeres minősítő vizsgát tett. A lelkes fiatalok legközelebb korosztályos magyar bajnokságokon léphetnek szorítóba.

A nyári felkészülés jegyében Hódmezővásárhelyen győzelemmel, Békéscsabán ugyancsak győzelemmel hangoltak az őszi megmérettetésekre az ifjonc bokszolók. Vidács Bence és Netik Krisztián mellett Vidács Hanna (10) és Török Leon (10) is minősítő vizsgát tett, ahol ugyancsak értékes tapasztalatokat szereztek. A legkisebbek még csak bemutató mérkőzéseken, míg az idősebbek már tétre menő találkozókon bokszolhattak nem kezdő ellenfelek ellen – tette hozzá Hideg László, egyesületi elnök.

Támogatók: Polgármesteri Hivatal, Darvas Iskola, Sírius Club, Rollsped, Fekete Tamás, Szabó Zoltán Autómosó, Hideg Tamás. 

 

Kép: Hideg László 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!