• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Magasröptű játékot hozott az Aranyhomok Strandröplabda Kupa (eredményekkel)
Sport 2018. szeptember 10. 12:00

Magasröptű játékot hozott az Aranyhomok Strandröplabda Kupa (eredményekkel)

Képgaléria
Magasröptű játékot hozott az Aranyhomok Strandröplabda Kupa (eredményekkel)
A libafesztivál mellett a Félegyházi Termál és Parkfürdő területén is várták a kikapcsolódni, sportolni vágyókat szeptember 8-án. A hagyományos Aranyhomok Strandröplabda Kupára idén 9 csapat nevezett. A félegyháziak mellett érkeztek játékosok Izsákról, Kecskemétről, Dunaföldvárról és Táborfalváról is. Egyszerre két pályán folyt a játék. A lebonyolítás értelmében minden csapat megmérkőzött egymással. Ónodi László főszervező a legjobbakat érmekkel és kupával díjazta.

A színvonalas mérkőzéseken nagy csatákban dőlt el a sorrend.

A győztes csapat megvédte bajnoki címét, első lett a kecskeméti „ Dekorlát”,  Korláth Csenge és Cseh András összetételben. Második helyen az izsákiak végeztek „XYZ” néven, a csapat tagjai: Bognár Erika, Pintér Tamás, Tóthné Flaisz Ágnes. A bronzérmet a kecskeméti „BTF” együttese vihette haza, a csapat tagjai: Péli Brigitta, Ivanics Tamás, Hambalkó Ferenc. A legjobb  félegyházi csapat az ötödik helyen végzett, tagjai: Felföldi Edina és Kurucz Tamás.

A csapatok az eredményhirdetés után sikeresnek ítélték meg a versenyt és ígéretet tettek, hogy jövőre is szívesen eljönnek Kiskunfélegyházára- tette hozzá beszámolójában Ónodi László szervező. 

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!