Bugac 2018. szeptember 21. 10:00

Egészség- és sportnap Bugacon

Képgaléria
Egészség- és sportnap Bugacon
Szeptember 15-én rendezték meg Bugacon a Családi Egészség- és Sportnapot, amelynek idén is a Táltos Lovaspanzió adott helyet.

A hagyományos bugaci Családi napon idén hangsúlyos szerepet kapott az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód, ahol minden korosztály tartalmas szórakozási és sportolási lehetőségek közül választhatott a rendezvényt szervező „Menő Menzák az iskolákban” csapata jóvoltából.

Bemutatkozott a Bugacon hamarosan nyíló Shake Power Plate Mozgás Stúdió, s az egész napos program ideje alatt lehetőség volt az Egy Csepp Figyelem Alapítvány szervezésében ingyenes szűrővizsgálatokon való részvételre, ahol a tanácsadást egészséges nassolni valók kóstolásával egészítették ki.

Az iskolások körében oly népszerű foci sem maradt ki a programok közül. A gyerekek mellett a szülők, illetve a pedagógusok is barátságos mérkőzésen vettek részt Tholt János edző szervezésében, akinek jóvoltából az érdeklődők megismerhették és kipróbálhatták a footgolfot is.

Ebéd után a Bugaci Judo és Jiu-Jitsu Klub adott ízelítőt Déri Csaba vezetésével, végül a napot Rubint Réka alakreform edzése és motivációs előadása zárta.

Fotó: Rigó József Á.M.K.
 

Kövessen minket a Facebookon is!