Horváth Tamás 2014. augusztus 15. 16:25

Választási szövetséget kötött a félegyházi MSZP és a DK

Képgaléria
Választási szövetséget kötött a félegyházi MSZP és a DK
Közös programmal és jelöltekkel indul a helyhatósági választásokon az MSZP és a DK helyi szervezete Kiskunfélegyházán. Ezt az augusztus 15-én megtartott sajtótájékoztatón jelentette be Horváth Tamás az MSZP és Nagy Lajos, a Demokratikus Koalíció helyi elnöke.

– Az MSZP és a DK helyi szervezetei eldöntötték, hogy a jelenlegi diktatorikus vezetés leváltására választási szövetséget kötnek" – jelentette be a sajtótájékoztatón Nagy Lajos. Az együttműködés keretében közös választási programot készítenek, közös polgármester- és választókerületi jelölteket állítanak, a választást követően pedig (lehetőség szerint) közös képviselőcsoportot hoznak létre. "Célunk egy élhető, növekvő Kiskunfélegyháza megteremtése. Tiszta, átlátható városvezetés létrehozása a legnagyobb nyilvánosság mellett. Szeretnénk elérni, hogy az országos média tudósításai ne a városvezetés viselt dolgairól, hanem a város eredményeiről és sikereiről adjanak hírt. Az együttműködési megállapodáshoz bármely helyi szervezet csatlakozási szándékát fejezheti ki – tette hozzá a DK helyi vezetője.

A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy mindkét szervezet támogatja Horváth Tamás polgármesternek jelölését. Az MSZP elnöke elmondta: – Félegyházán születtem, itt élek családommal, itt vannak a barátaim, ide köt minden. Nekem Félegyháza nem egy város, ez az én otthonom. Városvezetői elképzeléseimet is ennek mentén alakítottam ki. Nem pusztán utcák, terek és szobrok felújításából, intézmények irányításáról, a kulturális élet áthangolásáról szól a programom. Olyan várost szeretnék, ahol nem laknak, hanem élnek a polgárai.

A két párt közös képviselő-jelöltjeit hétfőn mutatják be a nyilvánosságnak.

H. S.
   

Kövessen minket a Facebookon is!