Helyi hírek 2019. szeptember 29. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 26. vasárnap - 2019. szeptember 29.

1. Hétfőn Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító, kedden Lisieux-i Szent Teréz, szerdán a szent Őrzőangyalok, csütörtökön pedig Assisi Szent Ferenc emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Hétfőn este ½ 7-kor lesz a Szent József Kör gyúlése a Közösségi Házban.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Csütörtökön elsőcsütörtök lesz, a betegeket otthonaikban felkeresik.

6. Pénteken elsőpéntek, szentségimádásra napközben lesz lehetőség az esti szentmiséig.

7. Csütörtök esténként ½ 7-re várják a plébániára azokat a középiskolás és nyolcadikos ifjakat, akik szeretnének bérmálkozni. Akiknek a csütörtök este nem megfelelő időpont, azok számára pénteken este ½ 7-kor is indult egy csoport.

8. Egyetemista és felnőtt fiatalok számára péntek esténként 7 órakor összejövetelt tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

9. A betegek kenetének felvételére lesz lehetőség október 6-án, jövő vasárnap délután 4 órakor. Előtte 3 órától gyónási lehetőséget is biztosítanak a templomban. Kérik, hogy aki szeretné felvenni ezt a szentséget (idős kora vagy súlyos betegsége miatt), az szíveskedjen feliratkozni a plébánia irodájában vagy a sekrestyében. Jövő vasárnap a Kalmár kápolnában nem lesz szentmise.

10. Októberben hétfő kivételével minden nap elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban az esti szentmise előtt, 5 órakor. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságukkal kérjék a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségért.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!