Dr. Ónodi Izabella 2019. október 3. 11:00

Birtokba vehették a közlekedők a felújított Perczel utcát

Képgaléria
Birtokba vehették a közlekedők a felújított Perczel utcát
Új aszfaltburkolatot kapott és szélesebb is lett a Perczel utca a Kossuthvárosban. A több mint 900 méter felújított szakaszt október 2-án adta át a forgalomnak Csányi József polgármester. A nemzeti színű szalagot dr. Ónodi Izabellával és dr. Kiss Ákos Csabával közösen vágták át.

Erre az útátadásra már régóta vártak a körzet lakói, mert a Perczel utca rendkívül elhasználódott, kikátyúsodott az elmúlt években. Fontos azért is, mert az utca ennek a városrésznek a második „főutcája”. Dr. Ónodi Izabellával és dr. Kiss Ákos Csabával, a körzet önkormányzati képviselőivel közösen úgy határoztunk  - az anyagi lehetőségeket mérlegelve -, hogy idén ezt az utcát újítjuk fel. Most örömmel jelenthetjük, hogy a munkálatok befejeződtek, a megújult Perczel utcát birtokba vehetik a közlekedők. Az építés során szegélyt kapott az úttest , és különösen ügyeltünk arra, hogy a vízelvezetés megfelelő legyen, valamint szélesítettük is a járható felületet.

Természetesen a jövőben is szeretnénk figyelni erre a városrészre. Kiemelten kezeljük, és amennyiben bizalmat kapunk október 13-án  a város lakóitól munkánk folytatására, akkor a Bajza utca felújításával folytatjuk a beruházásokat. Járdaépítési programot is hirdetünk, melynek során kiemelt összeggel támogatjuk azokat, akik vállalkoznak járdájuk megépítésére, felújítására. Ezek mellett a Kossuthvárosi Óvoda szabadidőparkja is megújul, sportolásra is alkalmassá válik – zárta gondolatait az út átadásakor Csányi József polgármester.

Fotó: Fantoly Márton

 

Kövessen minket a Facebookon is!