Helyi hírek 2019. december 15. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Advent 3. vasárnapja – 2019. december 15.

1. Hétfőn, kedden és szerdán reggel 6 órakor, a hajnali mise keretében tartják az adventi lelkigyakorlatot. A lelkigyakorlatos beszédeket Hajagos Gyula plébános úr fogja tartani. Ezeken a napokon reggel 5 órától lesz gyónási lehetőség. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

2. December 23-án, hétfőn karácsonyi betegellátás lesz. Akik tudnak környezetükben idős, beteg emberekről, akik az ünnepek előtt szeretnének szentségekhez járulni, jelezzék a plébánián.

3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. A Karitász bolt Jókai utca 1. szám alatti helyisége már csak december 17-én, kedden 9-től 11 óráig lesz nyitva. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Felhívják a hívek figyelmét arra, hogy lehetőség szerint ne mulasszák el a héten a karácsonyi szentgyónás elvégzését, mert az ünnepek alatt nem lesz minden szentmisén gyóntatás!

6. Ma délután 4 órakor adventi hangverseny lesz a Szent István Templomban.

7. December 21-én, szombaton délután gyújták meg a negyedik adventi gyertyát fél 5-kor, a városháza előtt. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

8. Jövő évi képes naptárak és kalendáriumok vásárolhatóak a templom kijáratánál.

9. Akik még nem rendezték idei egyházi adójukat és van rá lehetőségük, azok még a jövő héten megtehetik ezt a plébánia irodájában. Gondoskodó szeretetüket hálásan köszönik!

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Kövessen minket a Facebookon is!