Helyi hírek 2020. december 23. 08:00

115 háztartásnak jutott az adományokból

Képgaléria
115 háztartásnak jutott az adományokból
115 háztartásba érkeztek adományok az önzetlen felajánlásoknak köszönhetően december 22-én, kedden. A kiszállításban a Mezőőri Szolgálat, Vakulya László vezetésével, az önkormányzat Szociális és Közfoglalkoztatási Osztálya, Ódor Lászlóval az élen, valamint a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény munkatársai vettek részt. Az akció szervezői, a Torony ABC vezetője, Bajzák-Csikós Ágnes és Bajzák Andrea ifjúsági referens előző nap rendszereztek, csomagoltak, szerveztek és terveztek, így a szállítás napján minden gördülékenyen ment.

A gyűjtés november 23-án kezdődött, a szervezők szerettek volna 1-1 kilogramm lisztet, cukrot vagy bármilyen tartósélelmiszert kérni, amit azután rászoruló családokhoz juttatnak el. A családok névsorát az önkormányzat illetékesei bocsátották a rendelkezésre, ami 115 háztartást tartalmazott. Az akciót időközben a magánszemélyeken kívül számos nagyvállalat, cég és egyéni vállalkozó támogatta, így a december 21-én lezárult gyűjtés a szervezők szerint eredményesnek mondható.

Köszönik az felajánlásokat a következő cégeknek, magánszemélyeknek:
Kreatív Dekor Kft, Rádió Smile, Szuperinfó, Félegyházi Pékség, Fornetti, Félegyházi Tej, Szentkúti Tej, Univer, Marton Húsüzem, Vacsi Kft., Izsáki Házitészta Kft., Jó-Rétes Kft., Janker, Kunsági Éden, Szentlászló Pékség, Anicorn, Dél-100 Kft., Kovács Gergő e.v., Viva Hód Bt., Tiralla Zsolt e.v., ifj. Busa Jenő e.v., Borbásné Katalin e.v., Zámbó Hús Kft., Nagypál József e.v., Rácz-Fodor János e.v., Balogh Gergely és a magánszemélyek, akik a Torony ABC-ben elhelyezett gyűjtőkosarat tartósélelmiszerrel több ízben megtöltötték.

Z. A.

 

Kövessen minket a Facebookon is!