Helyi hírek 2021. április 21. 16:00

Vírusmentes lett a Dózsa iskola

Vírusmentes lett a Dózsa iskola
A HR Compact Nonprofit Kft. ügyvezetője, az iskola egykori diákja, Budai József ajánlotta fel, hogy az újranyitás előtt elvégzik a félegyházi Dózsa György Általános Iskola teljes fertőtlenítését, vírusmentesítését.



Április 17-én, szombaton Budai József a fiával – aki szintén ebben az iskolában tanult – és munkatársaival előkészítették az ipari és kisebb méretű ózongenerátorokat, valamint a hidegködös fertőtlenítés gépeit, eszközeit.



Ezek a berendezések a legfejlettebb és leghatékonyabb technológiát képviselik a mikroorganizmusokkal, így a koronavírussal szemben is. A hidegködös fertőtlenítés ráadásul még 5-7 napig védőréteget is biztosít a felületeken. A munka 16 óráig tartott, minden helyiségre, minden felületre egységesen kiterjedt. 



A társaság a profiljába tartozó más területeken is a legújabb környezetbarát eljárásokat és tisztítószereket alkalmazza, a környezetvédelem teljes tudatosságával és felelősségével.



Az ügyvezető és fia díjmentesen elvégzett munkájukkal tiszteletüket fejezték ki volt iskolájuk felé. Az ilyen gesztus megbecsülendő és példaértékű, de a kft. nonprofit jellege is önmagáért beszél. Mint az iskola volt igazgatója, valamint az Összefogás a Dózsás Gyermekekért Alapítvány képviselője köszönöm meg az iskola valamennyi diákja, pedagógusai és dolgozói nevében Budai Józsefnek, valamikori tanítványomnak ezt a segítséget.



Köszönjük mindazoknak, akik az előző évben alapítványunk javára rendelkeztek adójuk 1 százalékáról! Ezt és egyéb adományok felajánlását idén is megtehetik.
Adószámunk:
10400638-50526882-71541004 K&H Bank Zrt.

Vőneki Ottó
nyugalmazott igazgató, az alapítvány kuratóriumi elnöke
 
Fotó: Fantoly Márton
 

Kövessen minket a Facebookon is!