Helyi hírek 2021. szeptember 12. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 24. vasárnap – 2021. szeptember 12.

1. Hétfőn Aranyszájú Szent János püspök és egyháztanító emléknapja, kedden a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe, szerdán a Fájdalmas Szűzanya emléknapja, csütörtökön pedig Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök emléknapja lesz.

2. Szeptember 13-án, hétfőn, a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékezünk, családjainkért imádkozunk. A szentmisék reggel 7 órakor és déli 12 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkozunk családjainkért.

3. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án, este 6 órakor a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

5. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

6. Szeptember 15-én, szerdán, a Fájdalmas Szűzanya ünnepén tartják a Kálvária búcsúját délután 4 órakor, jó idő esetén kint a Kálváriánál, rossz idő esetén pedig a templomban. A búcsúi szentmise után – szokás szerint – szendviccsel és üdítővel is megvendégelik a jelenlévőket.

7. Mivel májusban a járvány miatt elmaradt a bérmálás, szeretettel hívják a tavalyi 8. osztályosokat és az idősebbeket, akik még nem voltak bérmálkozók, csütörtökön vagy pénteken este ½ 7-re a plébániára bérmálási felkészítésre. A bérmálás október 24-én lesz a templomban. Az idei nyolcadikosok felkészítése novembertől kezdődik, nekik májusban lesz a bérmálás.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
   

Kövessen minket a Facebookon is!