• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Két forduló után a második helyen áll az FTSI U-16-os labdarúgócsapata
Sport 2021. szeptember 22. 09:00

Két forduló után a második helyen áll az FTSI U-16-os labdarúgócsapata

Két forduló után a második helyen áll az FTSI U-16-os labdarúgócsapata
Az U-16-os korosztály Északi csoportjában játszó sportiskolások jól kezdték a szezont. Az első fordulóban a Solti FC együttesét fogadták, és magabiztos győzelmet arattak Berkes Barnabás és Molnár Tamás góljaival. A második fordulóban a Harta SE otthonában léptek pályára, ahol már az első félidőben jelentős előnyt szereztek. A jó hangulatú összecsapáson a második játékrészben további gólokat szereztek.

U-16 Észak, 2. forduló, szeptember 18., szombat, 10 óra.
Helyszín: Harta, sporttelep


Harta SE – Kiskunfélegyháza 2-5 (1-3)

Gólszerzők: Nagy Hunor (26.), Csóti Sándor (62.) ill. Tarjányi Tamás (24., 72.), Tóth Bence (30., 32.), Solymosi Áron (60.)

Seres János utánpótlásedző így értékelt: – Augusztus elején kezdtük el a felkészülést heti két alkalommal. Mint új edző, nagy izgalommal vágtam bele a munkába, de hamar megnyugodtam, mert egy nagyon jó képességű, fegyelmezett, igazi focit szerető fiatalokat láttam magam körül. Természetesen ez köszönhető a korábbi edzőknek is. Büszkén mondhatom, hogy jól sikerült a felkészülésünk.

Augusztus 28-án,  Lakiteleken nyertünk egy tornát, majd szeptember 4-én, Csólyospáloson szerepeltünk, ahonnan veretlenül elhoztuk a kupát. Túl vagyunk két bajnok mérkőzésen is, az első fordulóban Solt ellen nyertünk 2-0-ra,  hazai pályán. A Harta SE vendégeként úgy érzem, jó játékkal szereztük meg a három pontot. Remélem, hogy még sokáig folytatódik ez a jó sorozat.
   

Kövessen minket a Facebookon is!