Helyi hírek 2021. november 23. 08:00

Jót tenni ismét jó!

Jót tenni ismét jó!
Idén is meghirdette az Egészséges Félegyházáért Egyesület a Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálattal közösen a már korábbi években is sikeres Jót tenni jó című karácsonyi adománygyűjtő akcióját. Ennek keretében az Alpári úti Hajléktalanszállón ellátásban részesülők számára gyűjtenek többek között a mindennapi életvitelhez szükséges tisztálkodási szereket, mosószert.

Adományaikat december 3-áig adhatják le a polgármesteri hivatal földszinti ügyfélszolgálatán valamint a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban (Kiskunfélegyháza, Kossuth utca 35.) a főbejáraton keresztül 7 és 21 óra között. Az adományokat karácsony előtt juttatják el a hajléktalanszállóra. Segítségüket ezúton is köszönik!

A mindennapi élethez, megnyerő külsőhöz elengedhetetlen tisztálkodó felszereléseket várnak:

tusfürdő, szappan, testápoló, kézkrém, 

dezodor, illatszer, 

sampon, hajbalzsam, hajápolási eszközök, 

hajvágó gép (használt, de működő készülék is lehet), 

borotva, borotvahab, 

mosópor, mosószer, textilöblítő, 

új, címkés fehérnemű, alsónemű, zokni, 

fogkrém, fogkefe.

Higiéniai okokból csak bontatlan, nem használt, lejárati időn belüli termékeket tudnak kiosztani, ezért kérik, hogy mindezt vegyék figyelembe az adományozás során.

"Mi erősek pedig tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk, és ne a magunk kedvére éljünk. Mindegyikünk a felebarátjának kedvezzen, mégpedig annak javára, épülésére."

(
Pál apostol levele a rómaiakhoz)
        

Kövessen minket a Facebookon is!