Bugac 2022. február 1. 16:00

Pajzán népi játékot vitt színre a Bugaci Tanyaszínház

Képgaléria
Pajzán népi játékot vitt színre a Bugaci Tanyaszínház
A Magyar Kultúra Napja alkalmából mutatta be a Bugaci Tanyaszínház a Páros élet című pajzán népi játékot a Bugaci Művelődési Házban, szombaton. A darab a szerelem humoros oldalát dolgozza fel bohém fordulatokkal és intrikával vegyítve, végső soron könnyed szórakozást, jókedvet és értékes tapasztalatokat ígérve a közönségnek.

A vírushelyzet és a folyamatos megbetegedések miatt a településen több rendezvényt nem tudtak megtartani, ezért is szerettek volna ebből az alkalomból igazi önfeledt szórakozást nyújtani a közönségnek. Érkeztek a környező településekről és persze a falusiak is éltek a kikapcsolódás lehetőségével. Az előadás teltházzal, a járványügyi szabályok betartásával zajlott. A korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációra volt szükség, és persze a hőmérőzés és kézfertőtlenítés sem maradt el. Természetesen most is osztatlan siker övezte az előadást, nevetésből és tapsból nem volt hiány.

A szórakoztató darabot legközelebb Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban mutatják be február 19-én, szombaton 18 órakor, a Házasság hetének méltó zárásaként.
            

Kövessen minket a Facebookon is!