Helyi hírek 2022. február 20. 14:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi hetedik vasárnap – 2022. február 20.

1. Hétfőn este 6 órakor lesz a Szent József közösség találkozója a Közösségi Házban.

2. Február 26-án, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik a plébánián a felső tagozatosok és középiskolások felkészítése a hittanversenyre.

3. Február 27-én, vasárnap este a szentmise után Szatmári Imre, a templom volt kántorának szerzői estjét hallgathatják meg.

4. Február 28-án, hétfőn este ½ 6-kor, a szentmise után „A kommunizmus egyházi áldozatai” címmel Hajagos Csaba történész tart előadást a Közösségi Házban. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

5. Nyári tábort szerveznek felső tagozatos hittanosoknak július 4. és 9. között a Pest megyei Vámosmikolára. Mivel több tervezett helyen még nincs meghirdetve a belépőjegyek ára, ezért csak hozzávetőleges részvételi díjat tudnak mondani. Ez 30-35 ezer forint, teljes ellátással. Előlegként 15 ezer forintot kell befizetni. Érdeklődni és jelentkezni lehet a hitoktatóknál.

6. Egyházközségi zarándoklatot szerveznek Medjugorjéba július 18. és 22. között. Részletes tudnivalók a templomi hirdetőtáblán olvashatók. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébánián, 40 ezer forint előleg befizetésével.
            

Kövessen minket a Facebookon is!