Dr. Ónodi Izabella 2022. március 24. 15:30

Átadták az összegyűlt összeget Kis Timike családjának

Képgaléria
Átadták az összegyűlt összeget Kis Timike családjának
Átadták a városi összefogásból összegyűlt, több mint 5 millió forintot Kis Timike családjának március 24-én a polgármesteri hivatal előtt.

Az átadón megjelent dr. Ónodi Izabella, a Sorsocskák – A Kárpát-medencei gyermekekért Alapítvány elnöke, Bajzák Andrea és Kovácsné Nagypál Anita főszervezők és az akció főbb támogatói: Bajzák-Csikós Ágnes, a Torony ABC vezetője, Franca Henrietta, a Heni Virágszalonok tulajdonosa, Bakó Imre, a Sirius Club vezetője és Kovács János cukrászmester.

Tompai Tímea, az édesanya az ünnepség után elmondta, hogy nem gondolták, hogy ekkora összefogás alakul ki és hogy ilyen hatalmas összeg gyűlik össze. Nagyon hálásak mindenkinek a segítségért. Timikének körülbelül kétévnyi fejlesztését tudják ebből a pénzből finanszírozni, ami óriási segítség.

Hozzátette: nagyon bízik a legjobbakban, hiszen ha mindent elhitt volna, amit az orvosok a kislány születése után mondtak, akkor Timike ma nem lenne itt. Ők nem hittek abban, hogy valaha képes lesz komplexebb mozgásra, ennek ellenére először mászni, ma pedig már sétálni képes úgy, hogy egyik kezét fogják.

– Hatalmas akarata van ennek a kislánynak – mondta végezetül az édesanya.


Fotó: Fantoly Márton
                  

Kövessen minket a Facebookon is!