• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Tíz perc alatt dőlt el a Kiskunfélegyháza–Tiszakécske II. mérkőzés
Sport 2022. április 3. 12:00

Tíz perc alatt dőlt el a Kiskunfélegyháza–Tiszakécske II. mérkőzés

Képgaléria
Tíz perc alatt dőlt el a Kiskunfélegyháza–Tiszakécske II. mérkőzés
A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 18. fordulójában a tabella első helyén álló Kiskunfélegyháza a negyedik helyen tartózkodó Tiszakécske II. csapatát fogadta.

A rangadó azt hozta, amit várni lehetett tőle. Küzdelmes jó mérkőzést, ahol mind a két csapat nyílt sisakkal játszott. Az első félidő első félórájában változatos volt a meccs, mind a két csapat próbálta maga javára fordítani a mérkőzést. Egy-két ígéretes támadáson, és a mezőnyben folytatott nagy harcon kívül azonban más nem történt. A játékrész utolsó tíz percében azonban megrázta magát a Kiskunfélegyháza. A 35. percben egy védőkről kipattanó labdát Kanyó János kapásból, nagy erővel lőtt a bal alsó sarokba 1 – 0. Ez ugyan nem rendítette meg a Tiszakécskét, de ami a félidő utolsó két percében történt az már igen – számolt be a megyei hírportál

A 43. percben jobb oldali szöget után Oroszi Dániel fejelt a jobb alsó sarokba 2 – 0. A vendégek még fel sem ocsúdtak a második gól után, már kapták is a harmadikat. Erős Gergő a félpályánál kapott remek labdát, kihasználta gyorsaságát, lefutotta a védőket és tizennégy méterről Baráth Bence lába között a kapu lőtt 3 – 0. A második félidő elején a vendégek megpróbáltak határozottabban játszani, többet tartózkodtak a félegyházi térfélen, de ennek nem volt látható eredménye. A találkozó vége felé a hazaiak ismét átvették a játék irányítását. A 82. percben Oroszi Dániel előtt adódott nagy ziccer, de közelről nem találta el a kaput, így az eredmény már nem változott. 

Kiskunfélegyháza–Tiszakécske II: 3 – 0 (3 – 0)

Kiskunfélegyháza, 100 néző, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Kis Máté, Minda Gábor)

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludas (Szabó D. 67.), Magony, Valkai, Erős (Nagy V. 78.), Oroszi D., Urbán, Kanyó, Nemesvári, Bálint (Tóth I. 83.), Csurka (Nagy D. 75.). Edző: Némedi Norbert

Tiszakécske II: Baráth – Benkó (László Zs. 85.), Lovas A. Oberna, Káli, Gréczi, Tóth-Molnár (Szabó D. 46.), Hoffmann, Vólent, Lovas Zs., Szabó Á. (Tóth K. 46.). Edző: Bagi Gábor

Gólszerző: Kanyó 35., Oroszi D. 43., Erős 44. Sárga lap: Oroszi T. 5., Kanyó 49., Ludasi 55., Oroszi D. 63., Urbán 65., ill. Hoffmann 30., Káli 77.

Némedi Norbert: – Az egész kilencven perc alatt, megyei első osztályú színvonal feletti volt a mérkőzésen. Mindkét csapat magasabb szinten játszott a mai meccsen. Az eredménytől függetlenül azt gondolom, hogy a Tiszakécske is igazolta tavaszi jó formáját, mert elől nagyon veszélyesek voltak, adódtak lehetőségeik is, mert támadó szellemben léptek fel ellenünk. Szerencsére ezeket a támadásokat sikerült megakadályozni és voltak területeink, amit jól meg tudtunk játszani. Ennek köszönhető az, hogy most eredményesebbek voltunk, mint ők. Ha ezt a meccset háromszor lejátszuk, akkor három különböző eredmény született volna. Sok sikert kívánok nekik a tavasszal, a csapatomnak pedig gratulálok.  

Bagi Gábor: – Amit kitaláltunk erre a mérkőzésre, az majdnem bejött. Az első harminc percben nekünk voltak lehetőségeink. Kicsit megpróbáltunk mást játszani, mint eddig, támadólag álltunk hozzá a meccshez, mivel nem volt veszíteni valónk. Sajnos az első félidő végén volt egy tíz perces rövidzárlat, aminek köszönhetően, érthetetlen módon kaptunk három gólt. A második félidő élvezetes mezőnyjátékot hozott, igazából a kapuk nem forogtak veszélyben. A szerencse hiányzott nekünk ezen a találkozón, mert ha velünk van, akkor izgalmasabb lett volna a találkozó. Nagyon jó mérkőzést láttunk, ahol a bajnokságot vezető csapat legyőzte a negyedik helyen állót. Reményeim szerint a bajnokság végén a dobogón végzünk.

Fotó: Szentirmay Tamás
                

Kövessen minket a Facebookon is!