Helyi hírek 2022. április 23. 16:00

Kiváló atlétikai szerepelés

Kiváló atlétikai szerepelés
Április 20-án, Kecskemét adott otthont az Atlétika Diákolimpia Bács-Kiskun megyei fordulójának, az eseményen a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum is képviseltette magát. A versenyt komoly felkészülés előzte meg, amelynek meg is lett a gyümölcse.

A középiskolák diákjai négy versenyszámban mérték össze erejüket: női súlylökés, férfi súlylökés, férfi távolugrás és női 100 méter.

Barna Károly Norbert, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum 11/C osztályos tanulója férfi távolugrásban versenyzett, amelyben a harmadik helyet sikerült megszereznie. Eredménye: 5,67 méter.



Zsigó László, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum 10/I osztályos tanulója férfi súlylökésben mérte össze erejét, 12,34 méteres lökésével a második helyen végzett.

Majoros Marianna, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum 11/C osztályos tanulója a női 100 méterben vívott komoly harcot. Korcsoportjában a negyedik lett, 15,38 másodperces időeredménnyel.



Szeri Noémi, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum 10/V osztály tanulója női súlylökésben versenyzett és az ötödik helyet szerezte meg. A mezőny erős volt, így Noémi nem sokkal maradt le a dobogóról.

Az eredmények jól mutatják: a versenyen a közgések bebizonyították, hogy a sport területén is megállják a helyüket.

Pósa Tamás
testnevelő tanár

             

Kövessen minket a Facebookon is!