Helyi hírek 2023. augusztus 21. 08:00

A Valmarral zárt a Félegyházi Napok

Képgaléria
A Valmarral zárt a Félegyházi Napok
A hőség sem okozott gondot a szórakozásra vágyóknak, hiszen már vasárnap kora délután élénk érdeklődés mellett indultak a nagyszínpadi programok a Félegyházi Napokon.

15 órakor Krisz Rudi érkezett, aki rövid időn belül remek hangulatot teremtett a megjelentek körében. A repertoárt a kilencvenes évek végén slágerré vált Egy pillanat itt maradt című dala mellett olyan ismert darabok alkották, mint a Keresem a szót, vagy a Törd át a csendet!, a Homokba rajzolt szerelem vagy a 2023-ban újragondolt Tedd fel a kezed! című, egykori Splash-muzsika.

Őt, a délután folyamán Bíró Eszter követte, aki családi, interaktív koncertjével elbűvölte a kisgyermekeket. A nevéhez fűződő könyveket és lemezeket több általános iskola használja tananyag-kiegészítésként, és az Időmanó kalandja a JimJam csatornán is Eszter munkája.

A vasárnap két élő koncertet tartogatott, amelyből az elsőt az egykori X-Faktor ezüstérmes Kocsis Paulina prezentálta, aki remek énekhangjával és kirobbanó energiájával magával ragadta a közönséget. Paulina közkedvelt dalaival szinte megágyazott az utána érkező csapatnak, a nap leginkább várt koncertjének: a Valmar nevű formációnak.

A koncert előtt Csányi József polgármester lépett a színpadra, aki nagyon jó szórakozást kívánt a hatalmas tömegnek és megköszönte, hogy a Félegyházi Napok programjait választották államalapításunk ünnepén.

A Valmar elképesztő népszerűségét bizonyítja, hogy már a reggeli órákban érkeztek rajongók távolabbi városokból, akik, hogy kedvenceiket biztosan az első sorból láthassák, már a délelőtt folyamán letáboroztak a színpad előtt. A csapat bő egyórás koncertjét ének, tánc, ováció és ismétlődő női sikolyok kísérték.

Keresztes Tünde, az önkormányzat kulturális referense, a rendezvény főszervezője a záró koncert után lapunknak elárulta, hogy örömmel tölti el, hogy ekkora érdeklődés mellett zajlott az idei program és bízik benne, hogy sok élménnyel gazdagodtak a megjelentek.

A szervezők köszönetet mondanak a főtámogatónak, a P & P Pékáru Kft.-nek, valamint a további támogatóknak, a Móra Ferenc Művelődési Központnak, a Rollsped Kft.-nek, a VÉPFU Kft.-nek, Juhász László fogathajtó világbajnoknak és a médiapartnereknek: a Félegyházi Közlönynek, a Rádió Smile-nak, a Petőfi Népének, a Szuperinfónak és a Rádió 1 – Siriusnak.

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton
               

Kövessen minket a Facebookon is!