Csányi József 2023. november 24. 18:00

22 méter magasból csodálhatják meg a város ünnepi fényeit

22 méter magasból csodálhatják meg a város ünnepi fényeit
Közeleg az adventi időszak. Ebben az évben is szeretnénk újdonságokkal megajándékozni Önöket. A Kossuth utca, a Móra-tér, a Szent János tér-és a főtér is ünnepi díszbe öltözik. A város fényeit a könyvtár parkolójában felállított óriáskerékből is megcsodálhatják majd. Az önkormányzat támogatásával ezt féláron, 1000 Ft/fő díjért vehetik igénybe december végéig.

Borítókép: archív

Nagyon készülünk, hogy a gyerekeknek is maradandó élményeket tudjunk szerezni, ezért az óriáskerék mellett elindul egy adventi kisvasút is, amelynek a kedvezményes díja 500 Ft/fő lesz. A Béke-téren újra kialakítjuk a gyermeklabirintust, közepén a gyermekek karácsonyfájával, amelyet december 1-jén,  pénteken 17 órakor díszítünk fel közösen a kicsikkel. A fa alatt elhelyezünk egy ládikát, amelybe minden gyermek, felnőtt beledobhatja üzenetét, kívánságát. Az ünnepváró hangulatot tűzzsonglőrök teszik teljessé.

Az adventi gyertyagyújtásokra jövő héttől, szombatonként 17 órakor kerül sor a hivatal előtt, ahol kollégáim teával, forralt borral, szaloncukorral várják Önöket.

Remélem, mindezekkel hozzá tudunk járulni az ünnepi hangolódáshoz – írta közösségi oldalán Csányi József polgármester.
      

Kövessen minket a Facebookon is!