Csányi József 2024. február 2. 08:00

Újraindul az önkormányzati választáson Csányi József polgármester

Újraindul az önkormányzati választáson Csányi József polgármester
Csányi József polgármester közösségi oldalán jelentette be, hogy ismét megméretteti magát a június 9-i önkormányzati választáson. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

Kedves Félegyháziak!

A városban hónapok óta terjedő pletykákra szeretnék reagálni itt a közösségi oldalamon, melyek szerint nem indulok a júniusi önkormányzati választásokon.

Az Önök bizalmából már közel egy évtizede vehetek részt a város jelenének és jövőjének alakításában, lehetek alkotó részese fejlődésének. Nagyon messziről indultunk el 2014-ben, hiszen egy szándékosan megosztott, minden szempontból csődben lévő, céltalanul sodródó várost vettünk át munkatársaimmal, 10 évvel ezelőtt. Felsorolni is nehéz, hogy mennyi pozitív változás történt azóta és ez minden egyes nap jó érzéssel tölt el.

Nagyon szeretem a városomat és nagyon szeretem, amit csinálok. Nem azért vagyok polgármester, mert nem lenne más választásom, hanem azért, mert Kiskunfélegyháza polgármesterének, a szülővárosom polgármesterének lenni a legjobb dolog számomra. Ez az életem.

Itt szeretném először megerősíteni, hogy minden egyéb híresztelés ellenére ismét indulni fogok a polgármesteri tisztségért. Ez soha egy percig sem volt kétséges.

A munkámat tisztességgel, becsületes eszközökkel, a legjobb tudásom szerint végeztem az elmúlt 10 évben és így is szeretném tovább folytatni, ha bizalmat kapok Önöktől.

Mint a szülővárosát mélységesen szerető polgár és vezető továbbra sem kívánom ezt a várost, az otthonunkat politikai csatározások színterévé tenni, különösen az előttünk álló választási időszakban. Pártpolitika-mentesen, gyűlölködés nélkül, minden embert tiszteletben tartva, egyszerű, hétköznapi módon intézve a város ügyeit sokkal méltóbban képviselhetjük városunkat és tehetjük munkánkat szolgálattá.

Elhatárolódom, és továbbra sem kívánok együttműködni azokkal, akik politikai vagy bármilyen más indíttatásból bárkinek ártani akarnak vagy a város fejlődésének hátráltatására törekednek.

Az elkövetkező 5 évben is az eddigi csapatommal szeretnék együtt dolgozni, azokkal a kollégáimmal és képviselőkkel, akiket szeretek, és akikben megbízom. Ez számomra a legfontosabb.

Ha az Önök támogatásával a jövőben is hozzájárulhatok a város mindennapjaihoz, működéséhez, sikereihez, akkor én ezt továbbra is szívvel-lélekkel megteszem.

Továbbra is, Félegyházáért.

Köszönöm, ha a bejegyzésem megosztásával segítenek nekem abban, hogy az álhírekkel szemben a valóság minél többekhez eljuthasson.

Csányi József
polgármester

                     

Kövessen minket a Facebookon is!