Tiszaalpár 2024. február 5. 10:00

Közösen farsangoltak a tiszaalpári nyugdíjasklubok

Képgaléria
Közösen farsangoltak a tiszaalpári nyugdíjasklubok
Közösen rendezett farsangi mulatságot a három tiszaalpári nyugdíjasklub. Az Árpád fejedelem, a Kádár Lajos és a Baráti Kör első alkalommal döntött úgy, hogy közösen fognak farsangolni.

– A barátság mindannyiunk életében nagyon fontos, ami az emlékeink tárházát növelni fogja – mondta Bartucz Istvánné felvezetőjében. Ezt követően a három nyugdíjasklub vezetője, Kása Andrásné az Árpád fejedelem, Fekete Istvánné, a Baráti Kör, valamint Hegyi Sándorné, a Kádár Lajos Nyugdíjasklub részéről köszöntötte a jelenlévőket. Amint azt az elnökök elmondták, régi álmuk teljesült ezzel a nappal, mégpedig azért, mert a klubok tanulságot tettek összefogásból és együttműködve megszervezték a farsangot. Amennyiben több ember összefog, akkor megnyílnak a lehetőségek, mert több cseppből áll a tenger, hangsúlyozták.

A farsangi mulatság keretében az asztalok mellett ülők halhattak verseket, humoros jeleneteket, táncokat, paródiákat, amit nagy tapssal ismertek el azok, akik éppen nem szerepeltek. A műsor után csülökpörköltet szolgáltak fel, majd pedig elkezdődött a tánc, amiben ugyanolyan aktívak voltak a nyugdíjasok, mint amilyenek a színpadon voltak.
                       

Kövessen minket a Facebookon is!