Helyi hírek 2024. június 2. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 9. vasárnap – 2024. június 2.

1. Hálásan köszönik mindazok segítségét, akik az Úrnapi szentmise és körmenet előkészítésében és megünneplésében részt vállaltak, Isten fizesse meg szolgálatukat!

2. A hét ünnepei: hétfőn az ugandai vértanúk, szerdán Szent Bonifác püspök és vértanú, csütörtökön Szent Norbert püspök, pénteken Jézus Szent Szívének főünnepe, szombaton pedig Szűz Mária szeplőtelen szívének emléknapja lesz.

3. Hétfőn, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban.

4. Június 4-én, kedden, a trianoni békediktátum évfordulóján hazánkért és magyar népért imádkoznak a szentmiséken, fél 5-kor pedig harangoznak. Emellett városi megemlékezés is lesz a templom előtt, délután 2 órakor.

5. Júniusban minden esti szentmise előtt fél 6-tól imádkozzák a Jézus Szíve Litániát. Várják a testvéreket közös imádságra.

6. A héten lesz elsőpéntek, 24 órás szentségimádást tartanak reggel 6 órától, a férfiak zarándoklata Pálosszentkútra délután 5 órakor indul az Ótemplomtól.

7. Pénteken, Jézus szent szívének főünnepén a tiszaalpári bencés nővérek szeretettel hívják a testvéreket templomuk búcsújára. Az ünnepi szentmise június 7-én, pénteken délután 5 órakor kezdődik, az ünnepi szónok dr. Korzenszky Richárd nyugalmazott tihanyi perjel lesz.

8. Esküvő a héten: június 8-án, szombaton 16 órakor házasságot köt a templomban Mécs Gábor és Tokaji Emese.

                

Kövessen minket a Facebookon is!