Fülöpjakab 2024. június 6. 18:00

Családi- és egészségnapot szerveztek Fülöpjakabon

Képgaléria
Családi- és egészségnapot szerveztek Fülöpjakabon
Több százan vettek részt a Fülöpjakabon, június 1-jén rendezett Családi- és egészségnapon. A programot a fülöpjakabi szabadidőparkban tartották meg.

A nap folyamán véradás, a Zolinho Egészségsziget és a Medical Safe Labor jóvoltából egészségügyi előadások, szórakoztató gyerekprogramok, főző- és kvízverseny, valamint a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület bemutatója is helyet kapott. Fellépett a Happy Step, Seregély Jácint, valamint Kovács Alíz és Walking Mama.

A szervezők, Katona Attila, Kürtösi Zoltán, Dinnyés Miklós, Cseri József, Polyák Nikolett és Seres István köszönik a támogatók segítségét:
Fülöpjakab Község Önkormányzatának, Kürtösiné Szabó Ránátának és az ő munkáját segítő személyeknek, Cseriné Rácz Editnek, Bukovszkiné Kürtösi Bettinek, Tábi Péternek és Könyves Szilviának, László Laurának és párjának, Katona Attila családjának, a Sajtkuckónak, a Cseri Portának, a Csilla Csemegének, Gál Károlynak, a D55 Építész Irodának, a Mobil Liget Kertészetnek, a Busa Kft.-nek, Herman In T Veenek és Vígh Norbertnek, a Fo-Rom Média Rendezvényszervező és Marketing Kft.-nek, Kanizsai Juditnak és Berkovics Hannának, a Dél-100 Kft.-nek, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE-nek, a Polyák Borászatnak, a P&P Pékáru Kft.-nek, a Fülöp büfének, a SI GÉP-nek, a Bukovszki Birtoknak, a Görög Kertészetnek, Dinnyés Miklósnak.

A színpadot köszönik Pataki Ferencnek és Cseri Ferencnek. Köszönik Némedi Ferencnek és családjának a kiváló villanyszerelést és a rengeteg segítséget. Köszönik továbbá Katona Renátónak és barátainak, hogy biztosították a helyszínt, illetve a parkolást.

Z. A.

          

Kövessen minket a Facebookon is!