Helyi hírek 2024. június 12. 08:00

Köszönet a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád AMI pedagógusainak

Köszönet a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád AMI pedagógusainak
A Kiskunfélegyházi Balázs Árpád alapfokú Művészeti iskola ismét különleges élménnyel gazdagította az iskolába készülő óvodásokat. Ebben a nevelési évben azonban nem csak a Kossuthvárosi Óvoda, hanem a Fülöpjakabi Napsugár Óvoda nagycsoportosainak is abban a kiváltságos helyzetben volt részük, hogy alkalmuk nyílt belekóstolni az iskola által kínált sokszínű művészeti ág adta csodák sorozatába.



A művészeti iskola pedagógusai több alakalommal várták az iskolába készülő óvodásokat. A számukra rendezett hangszerbemutató mellett társas illetve néptáncfoglalkozásokon vehettek részt. A gyermekeknek alkalmuk volt testközelből ismerkedni a különböző tanszakok kincseivel (gordonka, brácsa, hegedű, gitár, zongora, vibrafon, metalofon, dob, pikoló, fuvola, oboa, klarinét, szaxofon, kürt, harsona, trombita). A záró foglalkozásra a Borsihalmi Ifjúsági Művésztelep helyszínén került sor, ahol a főszerep az önfeledt játéké volt.



Nagyon hálásak vagyunk a művészeti iskola pedagógusainak, „öreg diákoknak” akik minden találkozás alkalmával a gyermekek sajátosságait figyelembe véve, rugalmasan és mérhetetlen türelemmel fordultak feléjük. Köszönjük az iskola igazgatójának, Kis-Fekete Vilmosnak, hogy ismét volt lehetőségünk a remek programokon részt venni a gyermekekkel.

Köszönjük a felejthetetlen élményt!

“Ha nem tudsz megtanítani repülni, taníts meg énekelni.”  
(JM Barrie – Peter Pan)


A Kossuthvárosi Óvoda és a Fülöpjakabi Napsugár Óvoda nagycsoportosai és óvodapedagógusai

                       

Kövessen minket a Facebookon is!