Helyi hírek 2024. június 16. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 11. vasárnap – 2024. június 16.

1. A hét ünnepei: pénteken Gonzága Szent Alajos szerzetes, szombaton pedig Fischer Szent János és Morus Szent Tamás vértanúk emléknapja lesz.

2. Az imádság évében különösen is fontos, hogy több időt szenteljünk az Úrnak, így júniusban minden esti szentmise előtt fél 6-tól a Jézus szíve litániát imádkozzák. Ezen a héten a litániát a betegekért ajánlják fel. Várják a testvéreket közös imádságra.

3. Június 22-én, szombaton 15.30-kor házasságot köt a templomban Szombati Tibor és Dabis Brigitta.

4. A Szent József Kör szentmiséje június 23-án, jövő vasárnap lesz 18 órakor, a találkozót június 24-én, hétfőn este tartják.

5. A templom búcsúját június 30-án, vasárnap tartják délelőtt 10 órakor. Az ünnepi szentmisét celebrálja és a körmenetet vezeti dr. Bábel Balázs
kalocsa-kecskeméti érsek. A szentmisét követően mindenkit nagy szeretettel várnak egy fogadásra a plébánia udvarába. A fogadásra üdítőt és aprósüteményt szeretettel elfogadnak a testvérek részéről, amit a búcsú előtti szombatig a plébániára várnak. A búcsú vasárnapján reggel 6.30-kor és 18 órakor lesz szentmise a templomban. A 8-as és 9-es mise nem lesz megtartva, valamint a Kalmár-kápolnában sem lesz szentmise azon a vasárnapon.
            

Kövessen minket a Facebookon is!