Helyi hírek 2015. február 23. 22:40

Iskolába hívogató – Miért jó a Móra Ferenc Általános Iskolába járni?

Képgaléria
Iskolába hívogató – Miért jó a Móra Ferenc Általános Iskolába járni?
A Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, Kollégium Félegyháza egyetlen olyan iskolája, amely 3 éves kortól 18 éves korig biztosítja a tanulók szellemi, lelki, testi fejlődését.

A Móra Ferenc Általános Iskolában a 2015/2016-os tanévben két normál tantervű első osztály indul. Ahogy Mindák József intézményvezető és Wolnerné Vidéki Szilvia általános iskolai tagintézmény-vezető fogalmaz: „Fontos számunkra, hogy a hozzánk beiratkozó gyermekek szeretetteljes légkörben, barátságos környezetben, egyenletesen magas színvonalú alapfokú képzést kapjanak. Első osztályaink korszerű tantermeit az intézmény Jókai utcai épületében alakítottuk ki, ahol műfüves játszó- és sportudvar várja a hozzánk érkező kisgyermekeket. Iskolánk technikai felszereltsége (digitális táblák, sportcentrum, uszoda) nagymértékben segíti a tanulók fizikai és szellemi képességeinek kibontakoztatását, fejlesztését.

A mindennapos testnevelés tanítás keretein belül úszásoktatást, alsó tagozaton idegen nyelvi szakkört, hangszer- és néptánc tanítást is kínálunk az Önök gyermekeinek. Kiemelt fontosságú a hagyományok ápolása, a magyarságtudat erősítése és a kölcsönös tiszteleten alapuló, szeretetteljes légkör kialakítása már kicsi kortól kezdve. Iskolánk szellemiségét városunk szülöttének, Móra Ferenc szellemi örökségének tisztelete, lelkületét pedig a keresztény értékrend határozza meg. Évről évre egyre több a hozzánk beiratkozó gyermekek száma. Hivatástudattal rendelkező tantestületünk nagy szeretettel várja az Önök gyermekét is.”

Ezen a linken az intézmény Iskolába hívogató című kiadványa érhető el, amelyből további információk mellett azt is megtudhatják az érdeklődők, hogy a gyerekek miért szeretnek ebbe az iskolába járni.

 

Kövessen minket a Facebookon is!