Helyi hírek 2015. március 10. 09:30

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás
A Kiskunfélegyházi Irodalmi Alapítvány pályázatot hirdet vers és próza kategóriákban. A pályaművek témája kötetlen.

Pályázni lehet eddig még nem publikált művekkel. Pályázhatnak Kiskunfélegyháza és kistérségének lakói, valamint Bács-Kiskun megye alkotókedvű „tollnokai”. Egy pályázó, csak egy jeligéhez tartozó pályaművet adhat be. A pályázatokat nagy vagy közepes borítékban 3 példányban gépelve kérjük.




A pályázati példányokra és a boríték külsejére csak jeligét kell ráírni (nevet nem!), s lezárt kis borítékba kérjük a pályázó nevét és címét (elérhetőségét). A formailag hibás, vagy határidő után érkezett pályázatokat nem tudjuk elfogadni.

A pályaműveket az alábbi címre kérjük postán beküldeni: KISKUNFÉLEGYHÁZI IRODALMI ALAPÍTVÁNY, 6100 Kiskunfélegyháza, Kazinczy u. 10-12.
 

Postára adási határidő: 2015. március 31.

A pályaműveket külső és belső szakértői bizottság véleményezését figyelembe véve az Ünnepélyes díjátadás a Költészet Napja előestéjén, 2015. április 10-én 17 órai kezdettel lesz, amelyre minden pályázót és érdeklődőt szeretettel várunk. A pályázókat írásban értesítjük az ünnepség pontos időpontjáról és helyszínéről.
 

Pályadíjak mindkét kategóriában:

I. díj: 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány

II. díj: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány vagy könyvjutalom

III. díj: 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány vagy könyvjutalom
 

Mindkét kategóriában „IFJÚSÁGI KÜLÖNDÍJ”-at is adunk ki, azon pályázók számára, akik nappali tagozaton általános vagy középiskolában tanulnak. Kérjük, hogy a jeligéjük mellett az „ifjúsági” szót feltüntetni szíveskedjenek.
 

Kiskunfélegyházi Irodalmi Alapítvány Kuratóriuma


 

Kövessen minket a Facebookon is!