Helyi hírek 2014. március 5. 07:41

Átadtuk a telefont

Képgaléria
Átadtuk a telefont
Mint arról korábban hírt adtunk, Palotás Ildikó nyerte meg a Félegyházi Közlöny nyereményjátéka keretében február 28-án kisorsolt telefont. Ildikó bizonyára a szerencse fia, hiszen - mint azt a keddi átadás alkalmával elmondta - legutóbb két hónappal ezelőtt nyert hasonló nyereményjátékban egy fényképezőgépet.

A félegyházi születésű fiatalasszony a kenyérgyárban dolgozik töltelékkészítőként, vagyis péksütemények töltelékét keveri be megadott receptúra alapján. A városközponttól nem messze lakik barátjával, 9 éves lányával és 14 éves fiával. Bernadett és Dániel a Platán utcai Általános Iskolába járnak. 

Ildikó elmondta: rendszeresen nézi a Félegyházi Közlöny honlapját, facebook oldalát, és az újságot is azonnal átlapozza, amint kiveszi a postaládából. Tetszik neki a megújult forma és tartalom. Különösen nagy örömmel olvassa a helyi emberekről szóló cikkeket.

Hogy melyik családtag használja majd az új telefon, arra Ildikó nem tudott pontos választ adni. Mint mondta, ez a kérdés még döntésre vár.

Ezúton is jó egészséget kívánunk a nyeremény mellé, amit reklámmenedzserünk, Gubu Zoltán adott át a nyertesnek.

Olvasóinkat ezúton is arra biztatom: figyeljék új nyereményjátékunk felhívását!

 

Kövessen minket a Facebookon is!