Helyi hírek 2015. május 13. 19:00

Forgalomkorlátozás Kiskunfélegyházán a Városalapítók hetén

Forgalomkorlátozás Kiskunfélegyházán a Városalapítók hetén
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya felhívja a város autósai, gépjárművezetői figyelmét a május 14-e és 23-a közötti forgalomkorlátozásokra.

Május 14. csütörtök

21 órától lezárják a Korona utcát május 16-án szombat 24 óráig. Kérik a csütörtökön éjszaka esetlegesen az utcában parkoló autósokat, hogy legkésőbb másnap (május 15. péntek) reggel 7 óráig szíveskedjenek elhagyni gépjárművükkel a Korona utcát!
 

Május 16. szombat

14 és 15 óra között lezárják a Kossuth utcán az Ady Endre utcától a Kazinczy utcáig tartó szakaszt a Mazsorett-felvonulás biztosítása érdekében.
 

Május 20. szerda

Teljesen lezárják a Kossuth utcán az 5-ös főúttól a Lónyai utcáig tartó szakaszt 17.30-tól kb. 18.45-ig a Challenge Day sportvetélkedő biztosítása érdekében.
 

Május 23. szombat

A Kiskun Kupa Utcai Futóverseny biztosítása érdekében a Móravárosban 9.45-től 13 óráig az alábbi utcákban lesznek korlátozások: Platán u., Nefelejcs. u., Lugas u., Hársfa u., Akácfa u., Szilfa u., Tulipán u., Tölgyfa u. Ugyancsak ezen a napon lezárják a Kossuth utcán az 5-ös főúttól a Lónyai utcáig tartó szakaszt 14.15-től kb. 15 óráig a Bajuszfesztivál felvonulásának biztosítására. Az felvonulók az 5 sz. főúton rendőri biztosítás mellett haladnak a Kossuth L. u. felől.
 

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!


 

Kövessen minket a Facebookon is!