Kék hírek 2015. szeptember 5. 11:40 Forrás: Petőfi Népe

Mindent vittek a notórius bűnözők

Mindent vittek a notórius bűnözők
A rendőrség közlése szerint a 22 éves J. Zsolt és két, szintén tiszaalpári társa, a 29 éves B. István és a 18 éves H. Krisztián augusztusban betörtek egy használaton kívüli vendéglátóhelyre, ahonnan golyós rézcsapot, fürdőszobai csaptelepet, kötőelemeket, sarokszelepeket, indukciós főzőlapot, 14 vödör nemes vakolatot és egyéb használati tárgyakat loptak el.

A 18 éves H. Krisztián a korábban az alpári rémként elhíresült, több tucat lopást elkövető 22 éves B. Péterrel augusztus 18-ra virradó éjjel betört egy tiszaalpári házba is, ahonnan arany és bizsu ékszereket loptak el. A duó augusztus 20-án a 20 éves I. Gáborral kiegészülve egy lakatlan ház udvarából egy satupadot emelt el. Pár nap múlva egy tiszakécskei házba mentek be, onnan két biciklivel távoztak. A Tiszakécske Rendőrős nyomozói J. Zsoltot és B. Istvánt 2015. szeptember 2-án, a többi gyanúsítottat másnap fogták el.

A házkutatások során a rendőrök az elkövetéshez használt eszközöket megtalálták és lefoglalták. Négy férfit őrizetbe vettek a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, I. Gábor az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.




 

Kövessen minket a Facebookon is!