Helyi hírek 2015. október 6. 08:30

Körkérdés: Mi a véleménye a városvezetés első évéről?

Képgaléria
Körkérdés: Mi a véleménye a városvezetés első évéről?
Egy évvel ezelőtt, 2014. október 12-én tartották országszerte, így Kiskunfélegyházán is a helyhatósági választásokat, ezt követően új vezetés került a város élére. Körkérdésünkben ezúttal Csányi József polgármester és az új városvezetés első esztendejét értékelték a félegyházi lakosok. Többségük pozitívan tekint az elmúlt időszakra. A közterek rendbetétele mellett a kórház fejlesztését emelték ki elsősorban.

Fehér István (75 éves):

- Itt születtem ebben a városban, mindig nyitott szemmel járok, csak a szépet tapasztalom. Tetszenek a virágok, szépek a parkok, szeretek kiülni a padokra. A kórház fejlesztésének nagyon örülök, remélem hamarosan lesznek Félegyházán született gyerekek is. Jó tapasztalataim vannak az elmúlt egy évvel kapcsolatban, úgy látom, hogy a mostani polgármester sokat tesz ezért a városért. Valószínűleg azért, mert ő is szereti.

Bozsóné Balla Judit (45 éves):

- Szépen fejlődött Félegyháza az elmúlt egy évben, elégedett vagyok. A rendezvények színvonalasak, talán kicsit több érdekes műsorral kedvezhetnének a középkorúaknak is. Hallottam a kórházzal kapcsolatos tervekről, de e téren kicsit szkeptikus vagyok a jövőt illetően: a fejlesztés után fenn is kell tudni tartani. A csatornázásnak is örülök, viszont fontos lenne, hogy az utakat is megjavítsák.

Beregszászi Rita:

- Fejlődik a város, haladunk előre. A legnagyobb projekt most a kórház, ami sokat lendít a városvezetés megítélésén és lelkesíti a lakosságot. Nagyon nagy szükség volt a közterek rendbetételére és a közvilágítás fejlesztésére is. Összességében pozitívnak, eredményesnek tekintem a városvezetés munkáját.

Fekete Margó:

- Nagy előrelépést tapasztalok. A kórház fejlesztésére nagy szükség van, mert Kecskeméten már nem győzik a betegek ellátását. Kár, hogy annak idején megszüntették. A beruházásra nemcsak Félegyházának, hanem a környező településen élőknek is igénye van. A közterek nagyon szépek, a rendezvényekre én ugyan nem járok, de sok jót hallottam róluk.
 

G. Z.




 

Kövessen minket a Facebookon is!