Helyi hírek 2016. július 12. 09:30

Körkérdés: Látogatja-e a helyi nyári rendezvényeket?

Képgaléria
Körkérdés: Látogatja-e a helyi nyári rendezvényeket?
Három látványos, kulturális rendezvények is otthont ad Kiskunfélegyháza ezen a nyáron. Július 15-e és 17-e között Nyeregszemlét rendeznek a Parkerdőben, ezt követően július 22-én és 23-án a második Félegyházi Kézműves Sörfesztivált tartják meg a Kiskun Múzeumban, augusztus 11-e és 14-e között pedig a Nemzetközi Oldalkocsis Találkozóra várják az érdeklődőket a Parkerdőbe. Körkérdésünkben arra keressük a választ, hogy mit szólnak a gazdag kínálathoz a félegyháziak.

 

Kádár Olga (38)

A Nyeregszemlén korábban is részt vettem, elutaztam Kunszállásra, Ópusztaszerre, idén a Parkerdőbe is kimegyek. Örülök, hogy visszakerült a városba, hiszen a főszervező is félegyházi. A sörfesztivált ugyancsak jó ötletnek tartom, tavaly maradandó élményekkel gazdagodtam, olyanokkal is találkoztam a sörpadoknál, akik más félegyházi programokat nem látogatnak. Kíváncsi vagyok a sörkülönlegességekre, remélem az időjárás kegyeibe fogadja a rendezvényt.

 

Tóth Imréné (84)

A motoros felvonulást mindig figyelemmel kísérem, nagyon látványosnak találom. Szeretem nézni, az unokám is motorozik. Parkerdőben már régen voltam, hallottam, hogy megújult. Jó helyszín a helyi rendezvényeknek.

 

Bendó Istvánné (74)

Nyeregszemlén még nem jártam, de szeretem a lovakat. Ha jó idő lesz, akkor a családdal, dédunokákkal kilátogatok. Olvastam, hogy messziről is érkeznek lovasok, több száz kilométert tesznek meg lóháton. A sörfesztivált megnézem, ugyan nem vagyok nagy sörfogyasztó, de a gyümölcsös nedűk érdekelnek.

 

Kiss Ákos Jenő (62)

Mindhárom nagyobb fesztivált ismerem, a félegyháziaknak illő elmenniük valamelyikre. Tetszenek a nyári programok, a sörfesztivál számomra új dolog, tavaly még nem jutottam el a Kiskun Múzeumba, a motoros fesztiválon és a Nyeregszemlén korábban már megfordultam.

 

G. Z.

 


 

Kövessen minket a Facebookon is!