Sport 2016. augusztus 18. 10:00

Három hétvége, négy verseny

Képgaléria
Három hétvége, négy verseny
Négy helyszínen ragadtak íjat az elmúlt hetekben a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai: Zsákán, Nagyrédén, Ferencszálláson és Rákoskeresztúron. Július utolsó hétvégéjén, Zsákán Horváth Anna és Horváth Csenge képviselte a szakosztályt, céljuk az Országos Bajnokságra történő kvalifikációs szint teljesítése volt, amelyet sikeresen teljesítettek. Eredményeik: Horváth Anna pusztai gyerek lány 5. hely, Horváth Csenge vadászreflex gyerek lány 1. hely.

Ugyanezen a hétvégén a Zöld völgy Íjászai versenyén öt fővel vett részt a szakosztály Nagyrédén. A versenyen csak pusztai íjjal lehetett indulni. de így is jól szerepeltek a Fénypárducok. A felnőtt nők között Vasné Köteles Anita a 4., Vas Bianka a 6. lett. A felnőtt férfiak között Vas Tibor az 5., Papp Zoltán a 22., míg Pélyi Lénárd a 39. helyet szerezte meg.


Augusztus első vasárnapján a DAR 3D-s versenysorozatának harmadik állomásán, Ferencszálláson folytatódott a versenyek sorozata. A hat fős csapat - Szabó Judit, Vincze Zoltán, Pélyi Lénárd, Vas Bianka, Vasné Köteles Anita és Vas Tibor - három érmet is begygyűjtött.
 

Eredmények:

Vas Bianka – ifi lány – pusztai 1. hely

Pélyi Lénárd – felnőtt férfi barebow – 2. hely

Vasné Köteles Anita – felnőtt nő – 3. hely


Augusztus második vasárnapján a Rákosmenti Turul Szittyák nyári versenysorozatának harmadik fordulóján 7 fővel képviselte Kiskunfélegyházát a szakosztály.
 

Eredmények:

Serdülő lány vadászreflex - Horváth Csenge –  1. hely

Gyerek lány pusztai - Horváth Anna – 5. hely

Felnőtt nő pusztai - Vasné Köteles Anita – 4. hely, Vas Bianka – 8. hely,

Horváth Józsefné -11. hely

Felnőtt férfi vadászreflex - Vas Tibor – 1. hely, Horváth József – 5. hely
 

A három forduló végén Vasné Köteles Anita és Vas Tibor is első lett az összesített pontszámok alapján saját kategóriájában, így egy-egy kupával térhettek haza. A Fénypárducok támogatója az Integrál ZRt.
 

Egyéb információk és képek: https://facebook.com/fenyparducok




 

Kövessen minket a Facebookon is!