Sport 2016. szeptember 28. 16:30

Besenyszögön és Szegeden íjaztak

Képgaléria
Besenyszögön és Szegeden íjaztak
Két versenyen is részt vettek a Turul Koppányok Hagyományőrző Egyesület íjászai az elmúlt hétvégén. Besenyszögön és Szegeden is bizonyították ügyességüket.

Szeptember 24-én, szombaton két fővel utaztak Besenyszögre a Turul Koppányok. Az őszi napsütés hatalmas létszámot hívott össze a Tiszamentére. Ifjú Gulyás László az OB után, teljes erőbedobással kiválóan teljesített és mindössze 3 ponttal a győztes mögött a második helyen végzett. 
Gulyás János a középmezőnyben fejezte be a versenyt.

Szeptember 25-én, Szegeden rendezték a 3D VS 4. állomását. Szép helyszínen, kiválóan megrendezett versenyeket szerveznek a Szittyák. Kiskunfélegyházáról a Turul Koppány Íjászai HE tagjai 4 fővel neveztek Szeibert Imre, Tóth Mihály, Kiss János és Dinnyés Gyula személyében. 

A Koppányok ritkán vesznek részt 3D-s versenyeken, ezért kikapcsolódásnak számított a többi versenyszám között. 24 célállomáson 3D állatformákra kellett állomásonként 2 lövést leadni. 
Szeibert Imre nagyszerűen vette az akadályt és 282 ponttal a harmadik helyet szerezte meg. Kiss János mindössze 20 ponttal gyűjtött kevesebbet, ami a 7. helyre rangsorolta. Tóth Mihály 213 ponttal a 10. lett. Szenior kategóriában Dinnyés Gyula 305 ponttal a dobogó 3. helyére ért fel.







 

Kövessen minket a Facebookon is!